Startade jag precis lördagsmorgonen med 2,5 km promenad följt av 2,5 km löpning? Före 07.00?Med tanke på att jag anmält mig till en halvmara i augusti så är det kanske på tiden att jag börjar förbereda mig nu. Fast 21 km över stock och sten till fjälls tar man väl på ren vilja? #bagheerafjällmaraton #nöjd #löpning #springdå #spädgris #träning #svettigt #kärlek

Startade jag precis lördagsmorgonen med 2,5 km promenad följt av 2,5 km löpning? Före 07.00?Med tanke på att jag anmält mig till en halvmara i augusti så är det kanske på tiden att jag börjar förbereda mig nu. Fast 21 km över stock och sten till fjälls tar man väl på ren vilja?  #bagheerafjällmaraton #nöjd #löpning #springdå #spädgris #träning #svettigt #kärlek

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera