Snopet

Man kliver in i sovrummet, klär av sig allt tygbaserat och kryper ner i sängen. Man gosar ner sig i den obäddade sängen bland dom örngottsbeklädda kuddarna och… Stopp! Vänta här nuu… Det är något lurt på gång.

image

Jodå. Den rosa kudden var vit sist jag såg den. Helt plötsligt har en av kuddarna tydligen fått för sig att det har blivit varmt, eller vadå? Örngottet kan ju inte ha försvunnit ut i tomma intet? Utan att ens säga adjö?
Imorgon kommer jag hålla förhör med samtliga medlemmar i hushållet. Jag kommer även kalla in talgoxarna som vittnen, dom sitter ju alltid utanför fönstret och hänger och någon nytta ska väl dom också göra.

– Frukta ej du örngottslösa kudde, jag ska lösa det här mysteriet om det så kostar mig en förmögenhet!

Utöver diverse örngottsutredningar så har kvällen varit lugn sen vi kom hem. Jag har tänkt på bebisen i magen och vad det kommer bli för en liten filur. För bebis skull så är det bäst att den besitter mindre än hälften av Freds energi. Det är mer än tillräckligt för den här gamla mamman. Jag kommer ju för tusan falla isär om jag ska springa efter en ny stuntman i flera år samtidigt som den äldre av dom försöker ge sin mamma hjärtstopp 7 gånger i timmen.

Varför skaffar man fler barn nu igen?

Bara tanken på allt snor jag kommer ha torkat lm 5 år känns omänsklig. Antagligen flera liter. Undra tro om bebis snorar i magen redan? Läskigt.

image

image

image

Jag ger upp för ikväll, imorgon väntar julmarknad i Bästerås! Sov gott!

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera