Om jag fick en andra chans

Gör om, gör rätt. Visst heter det så?

Mitt i allt kaos, mitt i den här trafikrusningen av känslor så har jag nog kanske hittat rätt..?

Jag bor i en helt fantastisk lägenhet, mina underbara barn trivs med vårt nya boende och det har smygit sig in en man i våra liv. Han har allt det där som jag behöver just nu. Förståelse, villkorslös kärlek och ett enormt tålamod. Vissa dagar orkar jag knappt med mig själv men han lyckas alltid hitta tid och energi till att hjälpa mig upp på fötter igen. Min klippa! <3 Jag ser att ni fortfarande är här titt som tätt och tittar till mig. En dag är jag tillbaka, jag vet bara inte riktigt vilken dag det är ännu. Puss och kram! image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

2 Responses to Om jag fick en andra chans

  1. Petra says:

    Väntar med spänning på din återkomst. Jag tycker att du skriver riktigt bra och oftast med glimten i ögat 🙂 ta den tid du behöver 🙂

Kommentera