Och så var det bara 25 dagar kvar…

image

image

image

Snart bär det av mot barnmorskan för lite kontroll igen. Jag tycker inte att jag gör annat än cyklar dit i tid och otid. Idag ska Fred följa med också, det kan bli spännande! Mitt blodtryck lär väl vara skyhögt med honom i hasorna… haha!

Min kropp har tappat ytterligare ett kg och jag ligger nu på stadiga 104 kg. Det betyder att jag kommer säga till barnmorskan att jag väger 102 kg, haha! Jag har satt i system att säga att jag väger 2 kg mindre än vad jag gör och nu kan jag liksom inte ta mig ur den onda cirkeln. Tokigt, jag vet! (Hoppas att min barnmorska inte läser det här… haha!)

Imorgonbitti ska jag tjuvfota min man när han försöker ta sig upp ur sängen  och bjuda på lite roliga bilder. Han har nämligen precis börjat ett 12-veckors kost- och träningsprogram med en PT Online. Han har nu kört 2 träningspass och bad om en rullstol imorse.. Jag skall utnyttja tillfället noga och bjuda på det bästa jag vet, skadeglädje!

Basse? Du är bäst! <3

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera