Och så satt jag där i bilen, alldeles ensam och alldeles trött efter en lång jobbdag. Tankarna for iväg. Jag oroade mig för barnen, som jag alltid gör. Jag tänkte på att dom äntligen kommer imorgon och började planera helgen, framtiden och livet.Det var precis då det hände. Det var då jag tappade fokus och slickade mitträcket som om det vore ett gammalt frimärke med jordgubbssmak.Osmidigt, osmart och jäkligt läskigt.Men, vi mår bra, jag och bilen.Nu kryper jag ner i famnen på @karlssons_m och tröstar mig med lite naturgodis.God natt! ️

Och så satt jag där i bilen, alldeles ensam och alldeles trött efter en lång jobbdag. Tankarna for iväg. Jag oroade mig för barnen, som jag alltid gör. Jag tänkte på att dom äntligen kommer imorgon och började planera helgen, framtiden och livet.Det var precis då det hände. Det var då jag tappade fokus och slickade mitträcket som om det vore ett gammalt frimärke med jordgubbssmak.Osmidigt, osmart och jäkligt läskigt.Men, vi mår bra, jag och bilen.Nu kryper jag ner i famnen på @karlssons_m och tröstar mig med lite naturgodis.God natt!  ️

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera