Nytt jobb, nya rynkor och nya tider!

Som min mormor hade sagt om hon stod i mina skor just nu:

”Jag känner mig som en utskiten äppelmos på en tenntallrik.”

Idag har jag jobbat ordentligt för första gången sen i September. Jag har ju som bekant varit hemma i några månader för utmattning och inkutande i den där berömda väggen. Nu är det dock meningen att jag ska ta tag i den här situationen och faktiskt bli människa igen. Heja mig!

Förutom jobbstart så går jag i terapi ungefär var 14:e dag för att få fason på hjärnspöken och livspusslet. Tjejen jag går till är guld värd och hon börjar sakta men säkert få mig att inse hur ljus min framtid kommer se ut och att jag faktiskt är en sjujäkla bra tjej!

Men just nu? Ja, just nu känner jag mig faktiskt som en utskiten äppelmos på en tenntallrik. Alldeles trött, matt och nyttjad. Men vet ni vad? Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Den tänker jag ta tillvara på!

<3

image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera