Nu sitter vi här igen, på världens lugnaste plats. Det brinner i öppna spisen och hjärtat slår i slow motion, precis som det ska vara. 2016 är snart slut och jag tänkte att jag skulle göra lite förändringar inför året som kommer. Jag tänkte börja med att försöka minimera mina vänner på Facebook för att lätta lite på pressen och stressen som det faktiskt ger mig. Jag kommer behålla de allra närmaste och jag hoppas att ni andra inte tar illa upp. Jag behöver lite andrum och hoppas att det ger mig en skjuts i rätt riktning. Jag är så tacksam för alla fina människor i min närhet och jag önskar jag hade tid och ork för er alla! Nu siktar vi mot ett helt fantastiskt 2017 med massor av lyckliga dagar! #prioriteringar #lungsjön #Norrland #nystart #gottnyttår

Nu sitter vi här igen, på världens lugnaste plats. Det brinner i öppna spisen och hjärtat slår i slow motion, precis som det ska vara. 2016 är snart slut och jag tänkte att jag skulle göra lite förändringar inför året som kommer. Jag tänkte börja med att försöka minimera mina vänner på Facebook för att lätta lite på pressen och stressen som det faktiskt ger mig. Jag kommer behålla de allra närmaste och jag hoppas att ni andra inte tar illa upp. Jag behöver lite andrum och hoppas att det ger mig en skjuts i rätt riktning. Jag är så tacksam för alla fina människor i min närhet och jag önskar jag hade tid och ork för er alla!  Nu siktar vi mot ett helt fantastiskt 2017 med massor av lyckliga dagar! #prioriteringar #lungsjön #Norrland #nystart #gottnyttår

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera