Ni vet den där känslan..

..när man går och pratar norrländska med hunden, en ganska stormig diskussion, och man upptäcker att man är iakttagen av en hel familj som sitter utomhus och äter middag?

Den känslan hade jag för ungefär 100 meter sen.

Jag och Nellie behöver verkligen sällskap på våra promenader. Framtiden för oss ser väldigt ensam och mörk ut. Det positiva är att Nellie numera pratar flytande dalmål, norrländska, tyska, svenska med tysk brytning, skånska, örebrognäll, norska och stockholmska så ni är välkomna från hela landet. (Vi försökte ett tag med danska men då förstod inte ens jag vad jag sa.)

20130627-214743.jpg

20130627-214751.jpg

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ni vet den där känslan..

  1. Pia says:

    Underbar bloggerska! Hittade dig via familjeliv för nån tid sedan, can’t remember when. Men har många gånger tänkt skriva till dig och nu slår jag slag i saken! Du har ett väldigt härligt, ärligt, öppet sätt att förmedla dig på. Det känns så bekant på något vis när jag läser det du skriver, vilket kan bero på att jag är lika snygg, smart och rolig som du! Eller så har vi bara lika dålig humor, vilket som! 🙂 men jag gillar att du är dig själv och inte skriver så superseriöst som vissa kan göra. Jag gillar att du bjuder på dig själv, släpper in utan att för den delen visa allt. Men en glimt, och det gör hela skillnaden. Det känns som att vi är gamla bekanta ibland, fast vi aldrig träffats, och det gör det extra kul att titta in till dig emellanåt. Fortsätt blogga, utmana hjärnan och kroppen, så kanske jag en dag finner viljan och styrkan att hoppa på en utmaning någon gång! 🙂

Kommentera