När sjukgymnasten utbrister i ett aningens hånfullt (och hjärtligt) asgarv när han kontroller ens rörlighet. – Gör en benböj, tack! Jag antar att hans kippande efter andan var ett solklart IG. Nu ska här stretchas så han kan vika ihop mig och lägga mig i en liten ask om 4 veckor! #rörlighet #vigsomettkylskåp #sjukgymnastik #benböj #squats #proffs #stelsomenpinne #roligt #träning #nöjd #connyssjukgymnastik #surahammar #stretch

När sjukgymnasten utbrister i ett aningens hånfullt (och hjärtligt) asgarv när han kontroller ens rörlighet. - Gör en benböj, tack! Jag antar att hans kippande efter andan var ett solklart IG. Nu ska här stretchas så han kan vika ihop mig och lägga mig i en liten ask om 4 veckor! #rörlighet #vigsomettkylskåp #sjukgymnastik #benböj #squats #proffs #stelsomenpinne #roligt #träning #nöjd #connyssjukgymnastik #surahammar #stretch

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera