När man precis gjort 100 burpees på tid (?!) och kommit fram till att med lite väl mycket vila samt kisspaus så stannade tidtagaruret på 19 minuter och 51 sekunder.Jag vet inte om jag ska skämmas över tiden med tanke på min träningshistorik eller om jag ska vara stolt över att jag faktiskt gjorde 100 mördarburpees? Äsch, all träning är bra träning! (Hörde jag någon säga att det blev lite av en utmaning för er andra nu..? ) #träning #training #hemmaträning #burpees #svettigt #sweaty #nöjd #beach2053 #kondition #livet #kärlek #sårigaknän #utmaning

När man precis gjort 100 burpees på tid (?!) och kommit fram till att med lite väl mycket vila samt kisspaus så stannade tidtagaruret på 19 minuter och 51 sekunder.Jag vet inte om jag ska skämmas över tiden med tanke på min träningshistorik eller om jag ska vara stolt över att jag faktiskt gjorde 100 mördarburpees? Äsch, all träning är bra träning!  (Hörde jag någon säga att det blev lite av en utmaning för er andra nu..? ) #träning #training #hemmaträning #burpees #svettigt #sweaty #nöjd  #beach2053 #kondition #livet #kärlek #sårigaknän #utmaning

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera