Migränen smyger sig på och jag försöker lösa problemet lite smidigt här hemma. Mattias föreslog värktabletter men jag är mer inne på vin och choklad..? Om det finns någon forskning inom ämnet (som styrker MIN åsikt) så får ni gärna dela med er av den. #godnatt #trevlighelg #migrän #huvudvärk #värktablett #hejamig #choklad #chocolate #livet #kärlek #onöjd #vin #wine #vinnandekoncept #vågavägramigrän

Migränen smyger sig på och jag försöker lösa problemet lite smidigt här hemma. Mattias föreslog värktabletter men jag är mer inne på vin och choklad..? Om det finns någon forskning inom ämnet (som styrker MIN åsikt) så får ni gärna dela med er av den.  #godnatt #trevlighelg #migrän #huvudvärk #värktablett #hejamig #choklad #chocolate #livet #kärlek #onöjd #vin #wine #vinnandekoncept #vågavägramigrän

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera