Jag vet inte om det var min PMS eller mina otvättade träningskläder som skrämde bort grabbarna från gymmet idag men det gav ju utrymme för viss självupptagenhet. Som självutnämnd bicepsdrottning får man ju känna sig rätt nöjd med det. #kärlek #nöjd #livet #hårtarbete #träning #training #svettigt #sweat #biceps #tjejerkan #starktjej #girlslifttoo#girlswholift #fit #fitnessgirl #fitness #muskler #muscels #strongwoman #strong #stark #starksomenbjörn #pms

Jag vet inte om det var min PMS eller mina otvättade träningskläder som skrämde bort grabbarna från gymmet idag men det gav ju utrymme för viss självupptagenhet. Som självutnämnd bicepsdrottning får man ju känna sig rätt nöjd med det. #kärlek #nöjd #livet #hårtarbete #träning #training #svettigt #sweat #biceps #tjejerkan #starktjej #girlslifttoo#girlswholift #fit #fitnessgirl #fitness #muskler #muscels #strongwoman #strong #stark #starksomenbjörn #pms

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera