Jag har inte badat sen sist..

..så ikväll gick jag ”All in”! Hela familjen sover så då passade det här fluffiga preggot på att rå om sig själv en stund. Hela kroppen har skrubbats med rosa skrubbvantar och kroppen ligger i blöt i vatten förgyllt med badsalt och badolja.  Ansiktet är insmort med ansiktslera och håret är prydligt lagt i hårinpackningsmössan. Ljuset brinner och det är tyst. Det är tyst i hela huset. Om jag anstränger mig riktigt hårt så kan jag höra någon av pojkarna andas djupt och rogivande. Annars är det knäpptyst och jag älskar det. Jag får varva ner och starta om. Imorgon tänker jag vakna upp och le..

..ända tills Fred trycker upp en bajsblöja i ansiktet på mig och skriker som en illbatting för att jag inte är tillräckligt snabb med frukosten. Men jag tänker banne mig le genom det också! 

Jag minns det som det var igår, senaste tvagningen!

image

image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera