Jag är en väldigt glad tjej. Jag skrattar helst hela tiden och jag är lätt att ha att göra med. Jag är positiv och naiv, vilket jag räknar till 2 av mina allra finaste egenskaper. Under årens gång så har jag samlat på mig en liten ryggsäck som jag bär på, dygnet runt. I den här ryggsäcken har jag de senaste åren burit runt på en blyluva, en luva tung som bly. När det blåser till lite lätt i livet (det räcker med en lätt bris) så far den där luvan upp över min hjässa och trycker ner mitt huvud mellan axlarna. Därifrån ser jag allt med lite andra ögon, framförallt när jag ser på mig själv. Jag är inte längre den där positiva tjejen då, jag är snarare en elak och självkritisk häxa, ständigt på jakt efter saker att peka ondsint på. Jag ger inte mig själv någon sorts bekräftelse utan dygnets alla timmar går åt till att nedvärdera mig själv och påpeka alla växande brister. Jag blir elak, mot mig själv. Sen blåser livet till igen och luvan ramlar ner i ryggsäcken, som om den aldrig funnits. På senare tid har jag märkt att min blyluva verkar ställa till det för människor nära mig. Jag har inte varit världens bästa vän de senaste åren men det är endast för att jag fortfarande kämpar med att bli vän med mig själv. Jag letar mig fram och tror att jag sakta men säkert börjar landa i någon sorts förståelse för mig själv. Jag har lärt känna mig själv på nytt och jag ligger nu i startgroparna för att lägga klart det här pusslet. Jag har alla bitar jag behöver, nu ska jag bara få dom att passa ihop! Men tills dess, kom ihåg:Jag ÄR en väldigt glad tjej. Jag skrattar helst hela tiden och jag är lätt att ha att göra med! #ångest #gladtjej #livspussel #detblirbättre #förståelse

Jag är en väldigt glad tjej. Jag skrattar helst hela tiden och jag är lätt att ha att göra med. Jag är positiv och naiv, vilket jag räknar till 2 av mina allra finaste egenskaper. Under årens gång så har jag samlat på mig en liten ryggsäck som jag bär på,  dygnet runt. I den här ryggsäcken har jag de senaste åren burit runt på en blyluva, en luva tung som bly. När det blåser till lite lätt i livet (det räcker med en lätt bris) så far den där luvan upp över min hjässa och trycker ner mitt huvud mellan axlarna. Därifrån ser jag allt med lite andra ögon, framförallt när jag ser på mig själv. Jag är inte längre den där positiva tjejen då, jag är snarare en elak och självkritisk häxa, ständigt på jakt efter saker att peka ondsint på. Jag ger inte mig själv någon sorts bekräftelse utan dygnets alla timmar går åt till att nedvärdera mig själv och påpeka alla växande brister. Jag blir elak, mot mig själv. Sen blåser livet till igen och luvan ramlar ner i ryggsäcken, som om den aldrig funnits. På senare tid har jag märkt att min blyluva verkar ställa till det för människor nära mig. Jag har inte varit världens bästa vän de senaste åren men det är endast för att jag fortfarande kämpar med att bli vän med mig själv. Jag letar mig fram och tror att jag sakta men säkert börjar landa i någon sorts förståelse för mig själv. Jag har lärt känna mig själv på nytt och jag ligger nu i startgroparna för att lägga klart det här pusslet. Jag har alla bitar jag behöver, nu ska jag bara få dom att passa ihop! Men tills dess, kom ihåg:Jag ÄR en väldigt glad tjej. Jag skrattar helst hela tiden och jag är lätt att ha att göra med! #ångest #gladtjej #livspussel #detblirbättre #förståelse

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera