"Jag älskar att vi är en utefamilj, Eleonor!" Jag med, Nikita. Jag älskar också att Axel precis panikbajsade bakom ett träd och att jag fick användning av min bajspåse jag hade i fickan.Jag älskar livet! Living the dream! ️ #imlovingit #mönstermorsan #mönsterfamiljen #bajs #bajspåse #småbarn #förälder #livingthedream #familygoals #nöjd #livet #sverige #vinter #winter #sweden

"Jag älskar att vi är en utefamilj, Eleonor!" Jag med, Nikita. Jag älskar också att Axel precis panikbajsade bakom ett träd och att jag fick användning av min bajspåse jag hade i fickan.Jag älskar livet! Living the dream!   ️ #imlovingit #mönstermorsan #mönsterfamiljen #bajs #bajspåse #småbarn #förälder #livingthedream #familygoals #nöjd #livet #sverige #vinter #winter #sweden

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera