Idag går allt lite långsammare än vanligt

2 dagar kvar till beräknad förlossning. Den beräknade foglossningen efter igår har dock redan anlänt. Tänk att det kan göra så ont i en del av skelettet, helt otroligt. Ja det är mitt blygdben vi pratar om, det känns som att jag kommer klyvas på mitten om jag går lite för bredbent. Men, det är ju snart slut på eländet, bit ihop Eleonor.

image

Vår bastard till son (utomäktenskapliga barn kallas faktiskt bastarder) är på dagis och klappar ulliga små ankbebisar och jag sitter i solen på altanen och äter en rinnig persika. Jag känner mig tjock, otymplig och obekväm.. precis som det ska vara i slutet på en graviditet!

Dom där värkarna som kom smygandes igår, minns ni dom? Dom smög iväg lika fort som dom kom. Ingen bebis som ville komma ut här inte!

Dagens största problem:

Hur solar man baksidan av kroppen när man är utrustad med en till bredden  uppblåst airbag på framsidan? Ska man stå upp?  Ligga på sidan? Hur gör djur?

A knubbsäl in a bathing suit.

image

Hoppas ni får en fin dag och att ni kan njuta av solen, det tänker jag göra!

God morgon!

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

2 Responses to Idag går allt lite långsammare än vanligt

 1. Camilla says:

  Jag är otroligt imponerad över dig ska jag säga. Jag tog mig knappt gående genom huset utan att blygdbenet gick av när jag var höggravid. Jordens foglossning, och du går vårruset. Fantastiskt bra jobbat. Som du skrev så tog jag mig springandes runt igår. Råkade dock hanna i sista startgruppen av misstag och att ta sig ur där springandes var inte lätt men det gick 🙂
  Hoppas bebisen kikar ut snart. Mitt sista barn (har 4) föddes i 39+4. Hade fått flera v med förvärkar och småkänningar men rätt vad det var från ingenstans kom världens värk och 1,5 timme senare var hon ute. Så ge inte upp. Rätt vad det är kommer han. Men det är jävligt drygt både fysiskt och psykiskt på slutet.

  • Mamafashionella says:

   Men TACK! All uppmuntran är välkommet i mitt tillfälliga tillstånd, känner mig lite smålåg men jag har förstått att det gör nästan alla som bara går och väntar på den där förbaskade bebisen!
   Det låter lovande med ditt sista barn, jag hoppas verkligen att det går fort när det väl sätter igång! 🙂
   Foglossningen är inte rolig, verkligen inte.. Men jag minns att den var tusen resor värre förra graviditeten och jag tror faktiskt att den var så mycket värre då just för att jag satt still och inte ”vågade” röra på mig. Man skulle kunna säga att jag försöker kompensera lite… haha! 🙂

   Och du? Fy fasen vad bra gjort att springa runt hela ruset! *klappar på axeln*

Kommentera