Hur spenderades första veckan egentligen?

image

image

Jo det ska jag tala om, kära vänner!

Jag har ammat, ammat, ammat och ammat. Jag har hängt fram ett bröst i tid och otid, i varje liten vrå. Man kan tro att jag gått runt med en rökelse och välsignat huset men i själva verket har jag svängt med tuttarna för att mätta mitt barn.  Små bebisar äter ju tydligen dygnet runt? Och när man stoppar mat i munnen hela tiden så måste det komma ut mat hela tiden vilket innebär att jag ammar, byter bajsblöja, ammar, byter bajsblöja och sen ammar jag lite till.. och byter bajsblöja igen.

Ni kanske förstår varför jag inte bloggar så mycket? Haha!

Idag när jag tog av mig BH:n så sprutade det bröstmjölk över hela mina lår. En jämn och fin stråle blötte ner halva mina apostlahästar. Jag kände mig inte jättesexig. Det är tur att man inte får ägna sig åt vuxengympa än på ett tag för i nuläget hade antagligen Sebastian drunknat om vi försökt.

Nu ska jag nog amma lite!

Kram!

Jag misstänker att det här med bebis har stigit min man åt huvudet?

image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera