Hej dagboken!Just nu tittar jag på barnkanalen och dricker ljummet kaffe, torsdagen till ära.2018 har börjat bra. Mitt nyårslöfte det här året är att äta mycket mat och jag har faktiskt gjort det 11 dagar i sträck nu, utan fusk.Nu ska jag fylla på mitt numera kalla kaffe med varmt kaffe så att det blir ljummet igen. Hoppas vi hörs snart igen. Hej då!#dagbok #nöjd #livingthedream #nyårslöftet2018 #nyårslöfte #livet #kaffe #nofilter #aunatural #äta #mat #barnkanalen #förälder

Hej dagboken!Just nu tittar jag på barnkanalen och dricker ljummet kaffe, torsdagen till ära.2018 har börjat bra. Mitt nyårslöfte det här året är att äta mycket mat och jag har faktiskt gjort det 11 dagar i sträck nu, utan fusk.Nu ska jag fylla på mitt numera kalla kaffe med varmt kaffe så att det blir ljummet igen. Hoppas vi hörs snart igen. Hej då!#dagbok #nöjd #livingthedream #nyårslöftet2018 #nyårslöfte #livet #kaffe #nofilter #aunatural #äta #mat #barnkanalen #förälder

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera