Här sitter jag och stretchar, en onsdagseftermiddag. Sjukgymnastik kanske inte var så tokigt trots allt! Det är långt ifrån perfekt men vi kämpar på, jag och mina 90-åriga leder.Den andra bilden är tagen för 2 månader sen och jag skämtar inte någonstans, jag kom inte djupare än så innan sjukgymnastiken! ️ #sjukgymnastik #rörlighet #föreochefter #beforeandafter #resultat #progress #squats #benböj #stretch #tjejerkan #kämparpå #hejamig #vigsomettkylskåp #stelsomenpinne #dunderklumpen #strongwoman #träning #kärlek #livet

Här sitter jag och stretchar, en onsdagseftermiddag. Sjukgymnastik kanske inte var så tokigt trots allt! Det är långt ifrån perfekt men vi kämpar på, jag och mina 90-åriga leder.Den andra bilden är tagen för 2 månader sen och jag skämtar inte någonstans, jag kom inte djupare än så innan sjukgymnastiken! ️ #sjukgymnastik #rörlighet #föreochefter #beforeandafter #resultat #progress #squats #benböj #stretch #tjejerkan #kämparpå #hejamig #vigsomettkylskåp #stelsomenpinne #dunderklumpen #strongwoman #träning #kärlek #livet

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera