Gubbeligrubb

Äntligen fredag, även om jag önskar att det redan var lördag!

Axel började skolas in på dagis för 2 veckor sen. Förstår ni lyckan?! Snart kommer jag alltså att få sova efter att jag jobbat natt!! ? Jag tror inte ni förstår lyckan, haha!

Som alltid när man inte har ensamrätt till sina barn så uppstår det ju ganska ofta situationer där man inte är överens med sitt ex. Ibland handlar det om småsaker, ibland om större saker. Det går alltid över och man hittar alltid en lösning tillslut men under tiden kan det vara jäkligt narigt. Just nu verkar det som om att jag och grabbarnas pappa har helt vidda åsikter om hur en inskolning på dagis bör se ut. Men jag säger det ofta, och jag säger det igen: Det här kommer att lösa sig. Jag har samtalat med förskolan idag och vi kommer styra upp det här när barnen landar hos mig på söndag! ?

Med tanke på att jag ska jobba inatt så borde jag ju faktiskt lägga lite mer energi på att sova än att slötitta på telefonen.. Men nu saknar jag alla barn så mycket att jag nog faktiskt kliver upp och hämtar Mattias barn så jag får något fint att hålla om! ?

Trevlig helg! / Tjejen som inte orkar grubbla längre

image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera