En okvalificerad gissning: Svärfar har haft med fruntimmer att göra tidigare i sitt liv och har lärt sig hur man tämjer dom, han skickade nämligen blombud med vackra blommor och choklad till mig på min födelsedag! Snacka om att ligga på plus!

En okvalificerad gissning: Svärfar har haft med fruntimmer att göra tidigare i sitt liv och har lärt sig hur man tämjer dom, han skickade nämligen blombud med vackra blommor och choklad till mig på min födelsedag! Snacka om att ligga på plus!

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

6 Responses to En okvalificerad gissning: Svärfar har haft med fruntimmer att göra tidigare i sitt liv och har lärt sig hur man tämjer dom, han skickade nämligen blombud med vackra blommor och choklad till mig på min födelsedag! Snacka om att ligga på plus!

 1. SiggePigge says:

  Fyller du år idag?? Det gör ju jag också!! Stort grattis!

  • Mamafashionella says:

   Jag fyllde år igår! Den 28:e maj! Jag fyllde 28 långa år! 🙂 Tack och stort grattis till dig också!!

 2. Carro says:

  Grattis i efterskott! Kan även meddela att vår lillebror föddes 0034 den 28/5. Äntligen! Bra datum va? 🙂

 3. Camilla says:

  Grattis i efterskott 🙂

Kommentera