Dagen före den sista dagen

Pojkspolingen somnade utan napp i sin egen säng ikväll. När tusan blev han så stor? När slutade han vara bebis? Det är tur för honom att det är en liten på gång, annars hade jag tvingat Fred att vara bebis i minst 7 år till.

Över till något helt annat. Vad tusan var det i den där hårinpackningen jag använde igår? Imorse kändes det som att håret hade växt en decimeter över natten! Det var säkert mössan som gjorde det, min blommiga duschmössa. Så var det nog.

Visst ser det lite extra långt ut idag? 

image

Sen måste jag faktiskt skvallra om hur gullig min karl är här hemma. Det här möttes jag av när jag skulle åka till jobbet idag!  Jag älskar dig!

image

Nu är det dags att krypa ner bredvid min man och tjäna in några timmars sömn innan det bär av till jobbet imorgon igen, god natt!

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera