Barnen väckte mig tidigt imorse för att berätta att Nellie hade kissat i soffan. Jag gick ut i vardagsrummet och sa "Neeejdå, hon har bara tvättat sig. Det är lugnt!". Nu tog jag rätt på tvätthögen som jag la på vänt i soffan igår. Allt var dränkt i kiss. Det är andra gången hon kissar på sig i sömnen… #godmorgon #inkontinenthund #staffordshirebullterrier #stb #staffy #ledsenmatte

Barnen väckte mig tidigt imorse för att berätta att Nellie hade kissat i soffan. Jag gick ut i vardagsrummet och sa "Neeejdå, hon har bara tvättat sig. Det är lugnt!". Nu tog jag rätt på tvätthögen som jag la på vänt i soffan igår. Allt var dränkt i kiss. Det är andra gången hon kissar på sig i sömnen... #godmorgon #inkontinenthund #staffordshirebullterrier #stb #staffy #ledsenmatte

This entry was posted in Instagram. Bookmark the permalink.

Kommentera