As we speak..

image

..så ligger det 2 ton choklad och ett gäng chips och skvalpar runt i den här magen. Gårdagen bjöd på en massa gott så idag känns det skönt att få lite struktur på allt igen.

Kvargen är intagen och kaffet har precis puttrat klart i pannan. Vad vi ska hitta på idag? Jag ska försöka våga mig ut på en promenad efter lunch, jag hoppas att pojkarna är med på det.. och Gud. Jag hoppas Gud är med på det för om jag ska lyckas ta mig runt Sura utan att vilja skrapa bort mina egna leverfläckar med en osthyvel så behövs han.

Om ni tycker att det låter lite drastiskt att nyttja våld mot sig själv så utmanar jag er till 2,5 års sömnbrist, ostadigt blodsocker, en skrikande bebis kombinerat med  ”Han som inte får nämnas vid namn”. (Ledtråd: Börjar på F och slutar på Red) Haha! 🙂

Nu, kaffe!

*vinkar*

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera