26 dagar kvar

Det är ju inte så mycket egentligen? Jag kanske skulle ta mig i kragen och packa väskan som ska med till BB snart.. Men jag misstänker att den blir akutpackad strax innan vi ska åka. Och så får jag föda barn i bilen för att det tar för lång tid att packa.. haha!

image

Idag visade vågen 105 kg förresten, jag har alltså gått ner 3 kg sen sist. Min kropp är för mig främmande numera. Men, man ska aldrig sluta att förundras!

Igår valde Fred det ultimata sättet att bråka med sin mamma på. Jag älskar solen och allt som har med solen att göra. Jag vill vara utomhus från det att solen tittar fram tills att den dyker ner i horisonten. Fred har utvecklat soleksem. Dålig kombination.

Eksemungen

image

image

Idag ska vi köpa ännu mer och bättre  solskyddsfaktor än den vi använde igår  och försöka leta rätt på en rejäl solhatt som skyddar bättre än kepsen vi brukar använda. Vi kan ju inte låsa in oss när det är fint väder? Och att tillämpa det  1177 sa igår ”Håll er i skuggan” tror jag blir svårt med tanke på att Fred har eldmyror i byxorna all sin vakna tid.

Jaja, det löser sig.

God morgon!

Springer till köket efter en snoksmäll med en pusselbit från Fred. Kärleken till det så kallade ”kärleksbarnet” sätts på prov redan nu…

image

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera